Ghivece Lechuza, arta ghivecelor inteligente

Ghivece Lechuza – solutia pentru ca plantele tale de interior sa fie bine ingrijite, chiar daca lipsesti cateva zile. Un sistem adus pe piata de catre inventatorii germani, excelent pentru a asigura nevoile de udare ale plantelor de interior in ghivece.

ghivece-lechuza-classicoGhivecele Lechuza sunt fabricate din material plastic rezistent, cu doua tipuri de finisaje de inalta calitate (mat – argintiu, antracit) si lucios (alb, negru, rosu, taupe).

Avantajele utilizarii gamei de ghivece Lechuza pentru plante decorative la birou:

  • un design modern, simplu, minimalist, ca o alternativa la ghivecele din plastic cu farfurie;
  • o gama de culori adaptata stilului de viata in birourile moderne;
  • forme variate (rotund, patrat, inalt, piedestal, jardiniera);
  • rezolvarea udarii plantelor decorative;
  • timp mai scurt alocat ingrijirii plantelor ornamentale de interior;
  • modelele de ghivece Lechuza au variante special concepute pentru utilizare atat in interior cat si in exterior;
  • la ghivecele rotunde de dimensiuni mari (60 cm. si 70 cm.) mutarea acestora este facila datorita placutei cu rotile care se poate achizitiona ca accesoriu suplimentar;
  • aspectul decorativ al ghivecelor Lechuza se pastreaza multi ani datorita vopselei de inalta calitate.

ghivece-lechuza-sistemGhivecele Lechuza se deosebesc de ghivecele obisnuite prin sistemul de udare care se instaleaza in interiorul ghiveciului inainte de plantare, precum si prin liner-ul (masca subtire pentru substrat) care permite manevrarea plantei (disponibil la anumite modele).

Sistemul de udare (vezi un exemplu in imaginea de mai sus) este compus din: o placa cu orificii, indicatorul de apa si separatorul pentru indicator, plus granulele care contin si fertilizant cu eliberare treptata.

Fiecare ghiveci vine cu instructiuni de montare, astfel incat chiar daca alegi sa iti transplantezi singur plantele decorative de interior in ghivece Lechuza, aceasta operatiune va fi facila.

Sisemul de udare la ghivece Lechuza este ca o platforma care are niste picioruse care asigura un spatiu gol intre fundul vasului si balotul plantei, acest spatiu fiind de  fapt rezervorul de apa. Astfel, balotul d eradacini ale plantei de interior nu va intra in contact direct cu apa si cu fundul ghiveciului.

Gasesti toata gama de ghivece Lechuza in magazinul nostru online www.greenatwork.ro.


Vizitatori :4506

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.