Ghivece Lechuza, ghivece inteligente

 Ghivece Lechuza – o alegere in trend pentru spatiile de birouri cu plante decorative.  ghivece-lechuza-patrate

Ghivecele Lechuza sunt o gama inteligenta de ghivece create in Germania, si premiate la concursuri de inventica.

ghiveci-lechuzaAu in interior un sistem de rezervor de apa cu sonda de nivel, si o platforma care separa balotul de pamant de rezervorul de apa.

Ghivecele Lechuza sunt intr-o gama variata de forme (rotunde, patrate, piedestal), de culori (argintiu metalizat mat, expresso metalizat mat, antracit metalizat mat, alb lucios, negru lucios si rosu lucios).

Plantele care sunt transplantate in ghivece Lechuza se replanteaza mai rar, si necesita udare mai rara.

ghivece-lechuza-rotundeGhivecele Lechuza sunt o alegere excelenta pentru spatiile de birou amenajate cu plante – atat datorita aspectului lor placut cat si datorita reducerii costurilor de ingrijire (mentenanta). Au o durata de viata lunga, si prin design-ul lor curat se asorteaza atat cu spatiile decorate clasic cat si cu cele moderne.

Pachetele de plante READY TO GO pe care le comercializam pot beneficia de un upgrade cu ghivece Lechuza, cu un discount exceptional de 10% fata de preturile din magazinul nostru online www.greenatwork.ro.

  • pachetul de plante birou SILVER
  • pachetul de plante birou GOLD

Ghivece Lechuza – preturi

Avem o gama variata de ghivece Lechuza, iar preturile sunt disponibile in magazinul nostru online:

Preturi Ghivece Lechuza

Poti achizitiona cate ghivece Lechuza doresti – iar pentru operativitate ne poti contacta telefonic. Daca doresti o amenajare completa, iti recomandam pachetele noastre de plante READY TO GO cu un discount exceptional de 10%. Este cea mai buna oferta speciala pe care ti-o putem pune la dispozitie.

Te invitam sa urmaresti un filmulet scurt, de numai 1 minut si 18 secunde in care poti vedea Ghivecele Lechuza cu plante decorative:

Cumpara pachet de plante birou ready-to-go
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :6516


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.