Gradina verticala, iunie 2013

Gradina verticala din plante ornamentale intr-un restaurant din Bucuresti – un aer proaspat.

Recent am incheiat montarea unor gradini verticale la un restaurant cu prestigiu din Bucuresti, in spatiul numit Orangerie. Lasam imaginile sa vorbeasca despre evolutia lucrarilor. Montajul s-a efectuat intr-un interval de 3 zile, pentru cca. 12 mp. de gradina verticala.

Gradina verticala, start lucrare

Mai intai, am montat pe pereti buzunarele pentru gradina verticala, Apoi am dimensionat instalatia de irigare prin picurate, pregatind furtunurile pe pozitie.

gradina-verticala-greenatwork-1

montarea buzunarelor pe peretele ingust

gradina-verticala-greenatwork-2

montarea buzunarelor pe peretele lat

Gradina verticala din plante ornamentale, in lucru

Apoi am umplut buzunarele cu pamant de calitate, imbunatatit cu fertilizant profesional cu eliberare lenta. Am montat plantele ornamentale, una cate una. Le-am plantat cu grija, pentru ca radacinile lor sa ramana intacte, si pentru ca sa faca un contact bun cu solul. Am utilizat scindpapsus, iedera, vriesea, platycerium, spatiphyllium, croton.

gradina-verticala-greenatwor

se monteaza plantele pe peretele ingust

gradina-verticala-greenatwork-2

montarea buzunarelor pe peretele lat

Am lucrat la inaltime de cca 2,5 metri, astfel ca am fost nevoiti sa utilizam scara. Am ales cu grija felul in care am potrivit plantele ornamentale in buzunarele speciale, astfel incat ansamblul final sa fie armonios si functional.

gradina-verticala-greenatwo

se monteaza plantele pe peretele lat

Inainte de finalizare, am potrivit plantele ornamentale pe pozitie, si le-am mai mutat pana cand gradina verticala a capatat aspectul dorit. La final, le-am fixat in pozitie veriticala. Am pulverizat plantele cu apa proaspata, le-am udat si am facut proba instalatiei de irigare prin picurare.

gradina-verticala-greenatwork-1k-1

gradina verticala pe peretele ingust, la final

Clientul nostru a fost foare multumit de gradina verticala din plante ornamentale, iar echipa noastra a mai adaugat o lucrare de prestigiu in portofoliul sau de expertiza. La inaugurarea salii, gradina verticala a fost indelung admirata, spre multumirea proprietarului spatiului si a invitatilor acestuia.

Suntem convinsi ca gradina verticala adauga un plus de valoare spatiului, si ca investitia in aceasta lucrare cu plante ornamentale va face o mare diferenta in atmosfera oferita clientilor restaurantului.

Click aici pentru oferta gradini verticale


Vizitatori :2873

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.