Gradini verticale

Gradini verticale- un trend pentru cladirile verzi din Bucuresti.

gradini-verticale

Cu siguranta o gradina verticala va schimba radical aspectul spatiului in care iti derulezi business-ul. Vei avea un aer mai proaspat, mai oxigenat, iar decorul va fi de neconcurat. Gradina verticala va reduce stressul oamenilor care populeaza cladirea, aducand o nota de optimism proaspat. In noul trend de wellness la birou, gradina verticala intruneste toate atuurile: cost relativ redus, sustenabilitate, beneficii certe pentru resursa umana.

Misiunea noastra este sa creem opere de arta din plante, care sa purifice aerul, sa faca viata la birou mai sustenabila, si sa adauge verde orasului gri. Peretii albi ai cladirilor de birouri se pot transforma in oaze de verdeata cu ajutorul unei gradini verticale.

Diversitatea este la ea acasa in gradinile verticale, deoarece la fiecare gradina verticala utilizam un mix specific de specii de plante, adaptat situatiei. Utilizam o multitudine de culori, de texturi, de marimi de plante.

Suntem specializati in gradini verticale, si alegem un mix de specii de plante de interior adaptate spatiului tau. Odata eliberat peretele, si cu conditia ca in spatiul tau sa fie curat (lucrarile de santier / renovare sa se fi terminat), noi iti montam gradina verticala in cateva zile.

Preturi gradini verticale

Preturi orientative, pentru montaj pe raza Bucurestiului:

  • suprafata acoperita cu gradini verticale = 1…  6 mp, pret 1590 lei+TVA/mp.
  • suprafata acoperita cu gradini verticale = 6…12 mp, pret 1390 lei+TVA/mp.
  • suprafata acoperita cu gradini verticale = peste 12 mp, pret 1290 lei+TVA/mp.

Pretul gradinii verticale este pentru lucrare la cheie, si include sistemul de perete, plantele, pamantul, montajul si instalatie basic de irigatie.

Specii de plante utilizate pentru gradini verticale: scindapsus, nephrolepis, aglaomena, croton, spatiphyllium, asplenium. Daca doresti accente de culoare, aceste plante necesita inlocuire trimestriala.

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :6465


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.