Inchiriere plante mix

Inchiriere plante este un serviciu pe care il oferim pentru urmatoarele tipuri de evenimente: expozitii, seminarii, simpozioane, conferinte, lansari, inaugurari, traininguri, concerte, petreceri, de firma, petreceri private (nunti, botezuri, aniversari), sesiuni foto, filmari.

inchiriere-plante-preturiLa organizarea unui eveniment reusit, trebuie sa te asiguri ca nu a fost omis nici un detaliu. Aspectul de proaspat, de natural pe care il ofera plantele naturale nu poate fi obtinut cu nici un alt obiect de decor.

Inchiriere plante – preturi

Inchirierea plantelor pentru un eveniment trebuie sa aiba un buget alocat. In calculul ofertei personalizate de inchiriere a plantelor tinem cont de urmatoarele:

  • numarul de plante solicitate spre inchiriere;
  • tipul de plante solicitate spre inchiriere (specie, marime);
  • accesul la locatie (amplasare);
  • posibilitatile de parcare;
  • conditiile de temperatura/ umiditate/ stress oferite de locatie.

Iti oferim cateva variante de deviz pentru inchirierea plantelor, pentru ca sa iti fie usor sa iti dimensionezi bugetul:

Inchiriere plante decorative preturi:

a. Pachet inchiriere plante 6-140, 410 lei+TVA .

Specificatii: 6 plante mix de inaltime 150 cm (inclusiv ghiveci) in ghivece standard, indoor, acces/parcare standard, Bucuresti.

  • inchiriere 6 plante mix 150 cm = 6 x 45 lei= 270 lei+TVA
  • transport, livrare, amplasare pe pozitie, preluare = 140 lei+TVA

Total: 410 lei+TVA.

b. Pachet inchiriere plante 6-170, 440 lei+TVA.

Specificatii: 6 plante mix de inaltime 170 cm (inclusiv ghiveci) in ghivece standard, indoor, acces/parcare standard, Bucuresti

  • inchiriere 6 plante mix 170 cm = 6 x 50 lei= 300 lei+TVA
  • transport, livrare, amplasare pe pozitie, preluare = 140 lei+TVA

Total: 440 lei+TVA.

Durata inchirierii: 1…3 zile.

Se achita suplimentar:
– ghivece decorative, in functie de model (20 lei +TVA ghiveci culoare terracotta, 30 lei+TVA ghiveci Lechuza argintiu);
– logistica in zilele de sambata si duminica (50 lei+TVA/zi).

Pachetul minim pentru un eveniment scurt este tarifat cu 410 lei+TVA, chiar daca numarul de plante este redus.

Se achita separat taxa de acces in parcare / locatie daca este cazul.

Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :5246


Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.