Intretinere plante birou – echipa

Intretinere plante birou fara bataie de cap? La Greenatwork ne mandrim cu o echipa specializata in intretinere plante ornamentale decorative de interior.

intretinere-plante-birou

In sediile clientilor nostri plantele de birou arata bine pentru ca sunt intretinute de persoane iubitoare, meticuloase, bine pregatite.

Ne bazam pe echipa noastra alcatuita din profesionisti specializati in intretinere plante birou

Ne mandrim cu o echipa de specialisti floricultori si ingineri instruiti in ingrijire plante decorative, cu cunostinte avansate despre necesitatile plantelor decorative de interior, formata din oameni deosebiti si dedicati.

Sunt oameni bine pregatiti din punct de vedere profesional, seriosi, pasionati de intretinerea plantelor ornamentale la birou. Printre ei sunfloricultori, ingineri horticoli sau agronomi, biologi, legati cu totii de aceeasi dragoste pentru profesia lor de specialisti in intretinerea plantelor decorative de interior.

Ei nu sunt gradinari sau florari, ei sunt specialisti in ingrijirea plantelor ornamentale de interior.

Din dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, colectivul Greenatwork este in permanenta preocupat de promovarea unui program intern de instruire continua, care ne tine la curent cu ultimele noutati din domeniul horticol. Ne preocupa in mod deosebit noutatile in domeniul amenajarilor de interior cu plante naturale ornamentale mari, precum si cele mai eficiente tehnici de intretinere a florilor si a plantelor naturale exotice.

Expertiza olandeza in intretinere plante

Suntem mandri sa va marturisim ca beneficiem de expertiza oferita de partenerii nostri olandezi, specialisti recunoscuti la nivel international pentru indemanarea, priceperea si traditia lor in domeniul horticol, mai ales al florilor si al plantelor ornamentale de interior.  Ei sunt cei care, in urma cu 50 de ani, au pus bazele amenajarilor de birouri cu plante naturale decorative, facand distinctie intre specii de plante utilizate in spatii de birouri si specii de plante de apartament.

Inca din anul 2002 noi am inceput instruirea cu specialistii olandezi in intretinere plante ornamentale naturale de interior, cu dorinta de a ajunge la nivelul profesionalismului lor. Intreaga noastra activitate si fiecare experienta a noastra legata de amenajarea cu plante si de intretinerea plantelor ornamentale de interior  este un izvor de cunostinte din care invatam in fiecare zi. Cu siguranta intr-o zi vom putea spune ca Greenatwork si-a depasit profesorii de la care a invatat atat de multe despre plantele decorative de interior.

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :3893


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.