Contact intretinere plante

Scrie-ne la adresa: info @ greenatwork.ro

Intretinere plante decorative? Apeleaza la specialisti!

Doresti sa te contactam noi pentru o lucrare de amenajare cu plante decorative de interior, pentru intretinere plante de interior sau pentru o transplantare plante de interior la biroul tau?

Astfel, vei avea cel putin 3 beneficii:

1. vei alege plante decorative de interior care sa se adapteze si sa reziste pe termen lung in conditiile specifice din birourile tale;

2. vei gasi cele mai potrivite locuri pentru amplasarea plantelor tale decorative;

3. vei alege tu din variantele de oferta de amenajare cu plante decorative de interior pe aceea care se incadreaza in bugetul tau.

Toate acestea ti se ofera GRATUIT.

O intalnire cu specialistul nostru (inginer cu experienta indelungata) in amenajarea cu plante naturale decorative a spatiilor de interior te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru ambientarea birourilor tale.

Pentru a programa o intalnire, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Numele (*)
Adresa email (*)
Telefon (*)
Companie:
Suprafata spatiului de birouri:
Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:
Aveti deja un furnizor de plante pentru birou?  NU
 DA
Comentarii

Campurile marcate cu semnul *, sunt obligatorii!

 

Greenatwork este o divizie specializata a companiei Hollandia Green SRL.
Suntem experti in intretinere plante decorative, transplantare si amenajare cu plante decorative. Activam pe raza Bucurestiului.

greenatwork-intretinere-planteHollandia Green SRL
Gsm departament operatiuni:
0745 037 151

E-mail:
info [at] greenatwork [punct] ro

Adresa de corespondenta:
CP 118 OP 44 Bucuresti cod 042350

Adresa sediului social:
Miercurea-Ciuc, P-ta Libertatii nr.2/35.
CUI RO 14791207
J 19/229/2002
Capital social 9000 lei.
Cont bancar: RO81 INGB 0000 9999 0185 5257
ING Centrala, Bucuresti

Suntem divizia Greenatwork a firmei Hollandia Green SRL si suntem specializati in intretinere plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati.  Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Vizitatori :5081


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.