Intretinere plante ornamentale dupa achizitie (brosura)

Intretinere plante ornamentale dupa achizitie? Primesti de la Greenatwork cateva sfaturi utile.

Descarca acum brosura ” Cum sa iti intretii plantele naturale dupa achizitie – primii pasi”

Intretinere plante ornamentale dupa achizitie

Descarca brosura si afla informatii despre:

  • Ghiveciul pentru plante ornamentale – este important prin forma, marime, tip de scurgere a apei;
  • Pamantul pentru plante ornamentale – plantele din import vin intr-un substrat usor de turba – acesta trebuie schimbat cu pamant de flori nutritiv;
  • Transplantare de intretinere plante ornamentale – este recomandata la scurt timp dupa achizitie;
  • Fertilizare pentru intretinere plante ornamentale – este recomandata dupa un timp – plantele vin din sera cu un substrat bogat in fertilizant cu eliberare lenta.

intretinere-plante-ornamentale-brosura

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Suntem divizia Greenatwork a firmei Hollandia Green SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati.  Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Vizitatori :2069


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.