Plante de interior – avantaje (brosura)

Plante de interior – aduc o multime de avantaje atat estetice cat si functionale. Primesti de la Greenatwork o lista cu beneficiile pe care ti le aduc plantele naturale de interior la birou.

Descarca acum brosura ” Avantajele plantelor naturale in spatiile de interior”

Plante de interior – avantaje

Descarca brosura si afla informatii despre:

  • Plantele curata aerul de noxe si imbunatatesc umiditatea
  • NASA spune ca avem nevoie de plante de interior naturale in spatiile inchise
  • Plantele ne fac sa devenim mai buni
  • Plantele ne fac fericiti, facand biroul un loc placut
  • Plantele de interior ne protejează de zgomot si de colegii plictisitori
  • Plantele imbunatatesc feng-shui-ul biroului
  • Plantele generează admiratie si ne imbunatatesc imaginea

 

plante-de-interior-avantaje

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Suntem divizia Greenatwork a firmei Hollandia Green SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati.  Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Vizitatori :3505


Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.