Orhidee Phalaenopsis oferta abonament

Orhidee Phalaenopsis – o prezenta eleganta in biroul tau!

orhidee-phalenopsis-abonamente-cirporateAcum nu mai trebuie sa cauti cele mai frumoase orhidee, sa pierzi timp si sa risti sa achizitionezi o planta la sfarsitul perioadei de inflorire.

Specialisti in plante de birou, iti oferim un sistem de abonament cu schimbarea lunara a aranjamentului de orhidee Phanelopsis in ghiveci!

Ideal pentru sali de conferinta, reception-desk, birouri directoriale!

Foarte elegant si mult mai avantajos decat florile taiate !

Orhideele phalaenopsis sunt plante delicate si deosebit de aspectuoase, si se remarca prin tulpina arcuita, cu flori delicate, parca din matase, in diverse culori. Alb, roz, galbui, citron, orange si violet sunt culorile obisnuite ale ghivecelor de orhidee Phalenopsis.

Preturi abonament orhidee Phalaenopsis:

 • 80 lei+ TVA / luna – 1 orhidee Phalaenopsis in masca de ceramica.
 • 140 lei+ TVA / luna – 2 orhidee Phalaenopsis in masti individuale de ceramica.
 • 180 lei +TVA / luna – 3 orhidee Phalaenopsis in masti individuale de ceramica.
 • 280 lei +TVA / luna – aranjament din 3 orhidee Phalaenopsis in bol.

Pretul include:

 • livrarea lunara sau la nevoie a orhideelor, care raman in proprietatea beneficiarului;
 • aranjarea plantelor in vase decorative care raman in proprietatea furnizorului;
 • schimbarea periodica a vaselor adecvate sezonului si ambientului.

Nota: durata de viata a florilor de orhidee Phalaenopsis este de 4…6 saptamani, in functie de specie si de conditiile ambientale. Dupa trecerea infloririi, planta intra in repaus si va inflori din nou dupa un an, cu ingrijire adecvata.

Ghivecele de plante orhidee Phalaenopsis se livreaza in masca de ceramica, in masca de plastic sau in cosulet, in functie de preferintele clientului.

Pentru ca florile sa se pastreze cat mai mult timp, urmati cateva sfaturi de baza:

 • amplasati planta la fereastra, cu lumina multa, protejand-o totusi de soarele de amiaza, care este prea puternic pentru orhidee Phalenopsis;
 • se uda moderat, lasand planta sa se hidrateze bine insa scurgand excesul de apa, dupa cateva minute;
 • intervalul intre doua infloriri este de cateva luni; fertilizeaza planta la 2-3 luni dupa ce au trect florile, pentru a stimula o noua inflorire;
 • dupa ce au trecut florile, adopta planta si ia-o acasa, daca politica firmei iti permite. Transplanteaza-o dupa doua-trei infloriri, utilizand un substrat special pentru orhidee si suplimentand cu scoarta de copac. Nu o transplanta intr-un ghiveci mult prea mare.
Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :5160


Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.