Plante birou pachet GOLD

plante-decorative-pachet-gold

2500 lei+TVA   Pret special pachet (cu discount 10%):  2250 lei +TVA

Pachetul de plante decorative beneficiaza de un discount de 10% fata de preturile de lista ale produselor continute in pachet, afisate in magazinul nostru online www.greenatwork.ro

Un mix echilibrat de specii de plante decorative de birou, ce va decora cu succes un spatiu de birouri de marime medie (50-70 mp) sau cca. 15-20 angajati care lucreaza la birouri.

Pachetul plante birou GOLD: Greenatwork iti ofera cea mai buna selectie de plante ornamentale pentru birou, gata alese, transplantate, fertilizate si livrate, astfel incat fara tabele cu oferte, alte calcule si cifre tu sa beneficiezi IN CEL MAI SCURT TIMP de amenajarea cu plante ornamentale!

Pachetul GOLD este un mix de specii de plante ornamentale exotice selectionate cu grija de catre specialistii nostri, pentru amenajarea spatiilor de birou si contine:

Ce include pachetul de plante birou GOLD?

  • plantele decorative de mai sus: 8 plante ornamentale de interior mari (care se amplaseaza pe pardoseala) + 6 plante ornamentale de interior mici (care se amplaseaza pe piese de mobilier).
  • transplantarea plantelor;
  • pamant;
  • ghivece plastic din gama hobby cu farfurie;
  • granule argila drenaj;
  • granule de argila decorativa;
  • fertilizare profesionala cu eliberare lenta;
  • amplasare pe pozitie in locatia ta;
  • livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov (termen de livrare: 2…10 zile).

Posibilitate upgrade pachet GOLD + :

plante-decorative-pachet-gold-lechuza

5327 lei+TVA   Pret special pachet (cu discount 10%):   4794 lei +TVA

Pachetul de plante decorative precum si ghivecele Lechuza beneficiaza de un discount de 10% fata de preturile de lista ale produselor continute in pachet, afisate in magazinul nostru online www.greenatwork.ro

Pretul redus din prezenta oferta este valabil numai in situatia in care pachetul achizitionat este identic cu cel prezentat in oferta. Orice modificare a mix-ului de specii si/sau numar de plante si/sau marimi duce la aplicarea pretului de lista!

Intretinerea profesionala regulata, pe baza de abonament,  a plantelor din modului in ghivece LECHUZA costa

doar 520 lei+TVA/luna.

Pentru oferte personalizate de amenajare a birourilor cu plante ornamentale decorative de interior te rugam sa completezi formularul din pagina de contact.
Pentru spatii peste 200 mp. iti oferim o vizita de evaluare gratuita a unui inginer horticol Greenatwork in locatia ta (pe raza Bucurestiului), precum si o oferta personalizata cu cele mai potrivite specii de plante pentru biroul tau.

Fa upgrade la pachet de plante birou PLATINUM
Vrei un pachet mai mic? vezi SILVER
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :5824


Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.