Plante decorative – specii

Plante la birou – plante decorative se gasesc in toate magazinele de specialitate. Insa de felul in care le alegi depinde viata lor viitoare, modul in care se vor dezvolta (sau nu) odata instalate la birou sau acasa.

plante-decorative-pachet-gold-lechuza

Gama de specii de plante decorative ornamentale de interior potrivite conditiilor din spatiile de birouri

Din anul 2002 intretinem plante decorative in spatii de birouri. Am constatat pe parcursul anilor faptul ca speciile de plante decorative care se adapteaza in spatiile de birouri sunt limitate, datorita conditiilor speciale care exista in birourile moderne.

Experienta acumulata si feed-back-ul din activitatea de ingrijire plante decorative ornamentale de interior ne-au determinat sa alegem anumite specii de plante birou de interior pe care preferam sa le utilizam in amenajarile noastre cu plante ornamentale in spatii de birouri.

Gama de plante decorative de interior existente pe piata este, desigur, mult mai larga (asa-numitele plante de apartament). Insa nevoile tale sunt complexe- in spatiile de birouri sunt curenti de aer, ventilatie artificiala, aer conditionat, multa aparatura de birou, emanatii permanente de noxe din mocheta, mobilier, pereti, aparatura.

Speciile de plante decorative selectate de noi sunt cele care au sansele cele mai mari de a rezista in timp conditiilor improprii din spatiile de birouri (ventilatie artificiala, aer conditionat, noxe chimice din mocheta, mobilier si zugraveala, radiatii electromagnetice din aparatura de birou, aglomeratie, lipsa unei persoane pasionate de plante ornamentale care sa acorde zilnic atentie plantelor).

Speciile de plante decorative de mai jos sunt cele mai des utilizate in amenajarea birourilor.

Afla aici parametrii Greenatwork de ingrijire plante decorative

Iata selectia Greenatwork de specii plante birou:

Aglaonema Dracaena steudneri Phoenix roebelenii
Anthurium Dracaena warneczki Polyschias fabian
Areca Epipremnum Rhapis
Aspidistra Ficus amstel king Sansevieria laurentii
Bambusa vulgaris Ficus benjamina Sansevieria zeylanica
Croton Ficus elastica Schefflera amate
Dracaena janet craig Ficus microcarpa Schefflera arboricola
Dracaena lemon Ficus ginseng bonsai Scindapsus
Dracaena marginata Howea (kentia) Spathiphyllum
Dracaena massangeana Monstera Yucca
Dracaena reflexa Nolina (beaucarnea) Zamioculcas
Dracaena riki Philodendron scandens Phalaenopsis
Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :13060


Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos. 
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.