Plante naturale de interior si “sick building syndrome” (brosura)

Plante naturale in cladiri? Sunt de un real ajutor in combaterea efectelor nedorite ale cladirilor moderne. Primesti de la Greenatwork informatii utile.

Descarca acum brosura ” Plantele naturale de interior si “sick building syndrome””

Plante naturale de interior – combat “sick building syndrome”

Descarca brosura si afla informatii despre:

Cercetarile N.A.S.A. sugereaza introducerea de plante naturale in cadrul acestor medii in care exista elemente nocive omului, stiut fiind faptul ca unele plante cum ar  Spathiphilium, Dracaena Massangeana, Dracaena marginata, Dracaena Warneczki, Ficus Alii, Philodendron, Epipremnum, Sansevieria, Ficus elastica, Hedera, determina datorita procesului denumit evapo-transpiratie si datorita schimbului de gaze pe care plantele il fac in mod natural – o puricare ecologica si nechimicizata a aerului din mediul inconjurator. Implicit cu ajutorul unei bune aerisiri se poate realiza o imbunatatire a calitatii aerului si o crestere a concentratiei de oxigen – atat de important pentru viata omului.

plante-naturale-sick-building-syndrome

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Suntem divizia Greenatwork a firmei Hollandia Green SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati.  Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Vizitatori :1889


Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.