Plante birou – responsabilitate sociala

Plante birou – GREENATWORK considera ca dotarea spatiilor de business cu plante naturale este un act de profunda responsabilitate sociala, si isi canalizeaza toate eforturile in acest sens.

responsabilitate-sociala-plante-birouriPlantele naturale de interior in spatiile de birouri sunt o componenta importanta de responsabilitate sociala

Locurile de munca corporatiste devin din ce in ce mai sigure, mai verzi, mai responsabile fata de nevoile angajatilor. Un mediu de lucru corporatist sanatos presupune in mod cert prezenta plantelor naturale decorative in spatiile de lucru.

O companie de tip modern, preocupata de rolul sau privind responsabilitatea sociala, adera la liniile directoare ale CSR. Conform CSR, dimensiunea interna a responsabilitatii sociale presupune introducerea in codurile interne de conduita a aspectelor legate de:

 • imbunatatirea calitatii vietii angajatilor, la locul de munca si in afara acestuia;
 • crearea de conditii pentru un mediu de munca sigur si sanatos;
 • minimizarea impactului activitatilor pe care le desfasoara asupra mediului si a resurselor naturale.

Plante birou prezinta avantaje certe din punct de vedere responsabilitate sociala:

 • purificarea aerului de noxe;
 • mentinerea unui tonus psihic bun in randul angajatilor;
 • diminuarea efectelor “sick building syndrome” (ce apare in cladirile noi);
 • atenuarea efectelor noxelor generate de aparatura electromagnetica;
 • plante birou inseamna oxigen, iar oxigenul inseamna viata.

Greenatwork aplica directivele OECD:

 • contribuie la dezvoltarea economica, sociala si de mediu, sustinand principiul dezvoltarii durabile;
 • respecta drepturile omului in toate activitatile pe care le desfasoara;
 • incurajeaza dezvoltarea comunitatilor locale;
 • nu accepta dispense care nu sunt incluse in cadrul legislativ local privind mediul, sanatatea, siguranta, munca si taxarea;
 • sprijina si aplica principii si practici echitabile de conducere a companiei;
 • dezvolta si aplica sisteme de management eficiente in construirea unei relatii de incredere cu societatile in care activeaza;
 • promoveaza valorile companiei in randurile angajatilor prin programe de training;
 • nu discrimineaza si nu sanctioneaza indivizii sau institutiile care atentioneaza echipa de management asupra practicilor incorecte ale companiei;
 • nu se implica in activitati politice.

Plantele naturale in mediile de afaceri nu sunt un moft. Ele sunt o necesitate izvorata din tehnologizarea si eficientizarea excesiva a cladirilor moderne de birouri. In urma cercetarilor stiintifice, NASA a stabilit ca avem nevoie de plante naturale atat in cladirile de birouri cat si in spatiile de locuit.

Mediile corporate in care actionam cu divizia Greenatwork pentru decorarea cu plante birouri si pentru intretinerea plantelor naturale ne ofera posibilitatea de a contribui la crearea unei lumi mai bune.

Greenatwork utilizeaza plante birou din serele olandeze, importate la comanda, astfel incat consumul de resurse sa fie minim. Nu pastram stocuri. Plantele sunt produse in sere de maxima eficienta, cu un impact scazut asupra mediului inconjurator. Se utilizeaza fertilizanti si pesticide naturale, astfel incat mediul sa fie protejat.

Cumpara acum pachet de plante birou READY-TO-GO
Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Vizitatori :2930


Ecaterina TomaEcaterina Toma WorldClass Health Academy
Punctuali, harnici si amabili, angajatii Greeantwork-Hollandia Green raspund prompt solicitarilor noastre, plantele noastre arata excelent. Ii recomandam cu caldura pentru lucrarile de amenajare cu plante naturale si pentru intretinerea acestora.
Georgiana LambruGeorgiana LambruRompetrol
Prestarea serviciilor de catre Greenatwork- Hollandia Green a fost efectuata cu profesionalism, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate. Angajatii Hollandia Green sunt bine instruiti in intretinerea, ingrijirea si tratarea plantelor de interior dar si in realizarea aranjamentelor florale, fiind in acelasi timp politicosi.
Mihaela BanicaMihaela BanicaTNT Romania
TNT Romania deruleaza un parteneriat cu Greenatwork- Hollandia Green din anul 2006. In tot acest interval, reprezentantii lor au dat dovada de o buna cunoastere a domeniului horticol, seriozitate si sfaturi de profil de o buna calitate. Este un partener de nadejde, prompt, amabil, prietenos.