Termeni si conditii

Vizitarea site-ului www.verdelabirou.ro si folosirea produselor/ serviciilor de pe site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Daca aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati la numerele de telefon de pe site.

Site-ul www.verdelabirou.ro apartine societatii Hollandia Green S.R.L. si furnizeaza produsele / serviciile oferite de catre departamentul Greenatwork, care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.
Societatea Hollandia Green  S.R.L. si departamentul sau Greenatwork isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.verdelabirou.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea Hollandia Green S.R.L. si departamentul Greenatwork nu vor putea fi facute responsabile pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

S.C. Hollandia Green S.R.L. si departamentul Greenatwork nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.verdelabirou.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.verdelabirou.ro si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre societatea Hollandia Green  S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.verdelabirou.ro in format electronic, incluzand informari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Accesul la site
Societatea Hollandia Green S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Hollandia Green S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.verdelabirou.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Hollandia Green S.R.L. si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii Hollandia Green S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Hollandia Green S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC  Hollandia Green S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Datele personale
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.verdelabirou.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele dvs sunt considerate folosibile pana cand dvs ne interziceti aceasta prin instiintare scrisa.

Pe site-ul www.verdelabirou.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.
Societatea Hollandia Green  S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Hollandia Green S.R.L. are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Hollandia Green S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Hollandia Green S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Se garanteaza, de asemenea, societatii Hollandia Green S.R.L. sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Hollandia Green S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.verdelabirou.ro.

Responsabilitati privind produsele
SC Hollandia Green  S.R.L.nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC Hollandia Green S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Hollandia Green S.R.L. ofera garantia legala.

SC Hollandia Green  S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate sau daca nu s-au respectat instructiunile de plantare, montaj si intretinere.

De asemenea, SC Hollandia Green S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor si instructiuni de utilizare/montaj si intretinere. SC Hollandia Green S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Hollandia Green S.R.L., in scris, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Termen de garantie si rascumparare
Clientul are dreptul de a returna oricare din produsele livrate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, costul returnarii coletului intrand in sarcina lui. Rambursarea sumelor se va face in termen de maxim 30 zile de la data returnarii. Eventualele reclamatii referitoare la produsele cumparate de dvs de pe www.verdelabirou.ro trebuie facute in scris, in caz contrar nefiind procesate. In cazul in care apare orice problema referitoare la produsele comandate, pe langa reclamatia obligatorie in scris, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon de pe site. In functie de solutionarea reclamatiei veti fi instiintat de posibila returnare a produselor. Pentru a fi acceptat la returnare, produsul returnat trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fie deteriorat, trebuie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare. Nu se vor primi colete fara reclamatie in scris. coletul retur trebuie sa fie insotit de factura originala primita la receptia produselor.

Drept aplicabil si litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.verdelabirou.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Hollandia Green S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Hollandia Green S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat SC Hollandia Green S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc.

SC Hollandia Green S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea loturilor, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Hollandia Green S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor SC Hollandia Green S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC Hollandia Green S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii Hollandia Green S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. Clientul poate returna produsele, insa produsele nu pot fi inlocuite daca reclamatia  nu este intemeiata sau daca produsele ajung inapoi deteriorate.

SC Hollandia Green S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

SC Hollandia Green S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SC Hollandia Green S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea Hollandia Green S.R.L.. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.verdelabirou.ro, fara obligatii fata de cumparatorii care au achizitionat anterior acelasi tip de produse la alte preturi.

Confidentialitate
Hollandia Green S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.verdelabirou.ro si Hollandia Green S.R.L.  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Hollandia Green S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre furnizor pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.verdelabirou.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.verdelabirou.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

www.verdelabirou.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.verdelabirou.ro. De asemenea, www.verdelabirou.ro nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Dispozitii finale
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.